Menu Back

Het barbecue restaurant van Rotterdam!
De 2e vestiging van ORTAM BBQ de Kuip is geopend!

Welkom!

Bent u een echte vleesliefhebber? Dan bent u bij Ortam BBQ aan het juiste adres! Ortam BBQ is een all-you-can-eat barbecue restaurant waar u, onder het genot van onze overheerlijke mezzes, uw eigen vleesgerechten aan tafel kunt grillen! Onze gerechten zijn 100% halal!
Onze typische, mediterrane gastvrijheid, de mooie ambiance en de huiselijke sfeer in het restaurant zorgen voor een onvergetelijke avond!

Reserveren bij locatie Rijnhaven

Reserveren bij locatie De Kuip

Reserveren

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling. Aanbetalingen worden in mindering gebracht op uw rekening. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u kosteloos annuleren tot een dag voorafgaand aan uw reservering. Wij kijken uit naar uw komst.

Groepen

Komt u gezellig met een groep bij ons eten en wenst u de rekening nadien liever te splitten, dan delen wij het totaal bedrag, inclusief drankjes, door het aantal betaalde personen. Het is niet mogelijk om de drankjes per persoon af te rekenen.

Locatie ORTAM BBQ Rijnhaven is zeer geschikt voor grote groepen tot max 13 personen zit u aan 1 tafel, maar ook geschikt voor meerdere personen. Locatie ORTAM BBQ de Kuip beschikt over meerdere tafels tot 9 personen, bij meer personen zal u meerdere tafels bij elkaar krijgen.

Vanaf 21 personen kunt u mailen naar info@ortambbq.nl voor het maken van een reservering.

Let op: wij hebben twee vestigingen daarom is het belangrijk dat u goed controleert bij welk restaurant u uw reservering wilt plaatsen.

Kom gezellig BBQ'N!

Volwassenen € 26,99 exl. drank

Kind 6 tot 12 jaar € 9,99 exl. drank.

Heeft u gereserveerd, maar kunt u toch niet komen? Laat het ons dan z.s.m. weten!

Spelregels

Dit zijn onze spelregels:

  • Onze gerechten zijn per stuk bij te bestellen.
    De lamskotelet zit eenmalig in de prijs vanaf 12 jaar.
  • Één dessert of één bolletje ijs naar keuze.
  • Bij ORTAM BBQ worden onze gerechten met veel liefde voorbereid, voedselverspilling wordt niet gewaardeerd. We stellen het op prijs dat onze gasten alleen bestellen wat ze kunnen eten. Wij rekenen kosten bij extra bestelde rauw en/of gebakken gerechten.
  • Eigen taart meenemen kan, alleen serveren wij geen dessert. Wij zorgen voor bordjes, bestek en versieren het met een vuurwerkje.
  • Dranken zijn exclusief.

Heeft u allergieën laat het ons weten!

Cadeaubonnen

Wil je iemand verassen met een etentje bij Ortam BBQ? Dat kan, vanaf nu hebben wij ook cadeaubonnen! Kies hieronder voor welk van onze restaurant's je een cadeaubon wilt hebben.

Locaties

De Kuip

Ortam BBQ

Cor Kieboomplein 481
3077 MK
Rotterdam
010 786 42 41
info@ortambbq.nl

Bekijk in maps

Rijnhaven

Ortam BBQ

Hillelaan 32
3072 JD
Rotterdam
010-8453982
info@ortambbq.nl

Bekijk in maps

Personeel gezocht

Zelfstandige Chefkok

Ervaren gastheer/vrouw

Afwasser

Schoonmaker